Geschiedenis

Golden Heritage "Zeer hoog kwalitatieve Olijfolie" van de Empeltre olijf, uit de vallei Val Des Serrans, Maella ~ Spanje.

 

Val Des Serrans was een verlaten finca, die terug in het leven is geroepen door een Belgisch gezin; Gudrun, zoon Litrik en dochter Yentl. Samen met de Spaanse inwoners zorgen wij dat dit pure vloeibare goud rechtstreeks naar u komt.

Kunst van de olijf

Producten

Het vloeibare goud van Biologische eco teelt, eerste persing van de allerbeste kwaliteit, heeft een fruitige soms iets zoete amandelaroma en een bittere natoets. Deze olijfolie staat gekend om zijn geneeskundige en preventieve werking en delicate smaak.

Dit vloeibare goud hebben wij tot het perfecte huwelijk gebracht, met verschillende kruiden die op moleculaire wijze vermengd werd, 100% puur en gezond, zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Diverse kruiden zijn verwerkt in zeewierparels onder andere truffel, saffraan, wasabi en chilipeper.

Onze olijfgaard

Vallei Val Des Serrans, Maella ~

Spanje

Na twintig jaar, blazen wij nieuw leven in een stukje vergeten erfgoed.

De Empeltre olijf is een middel grote zwarte olijf met zijn origine in spanje. Deze wordt gebruikt zowel als tafel olijf als om zeer hoog kwalitatieve olijfolie te produceren. Die voornamelijk voorkomt in Aragon.

Olijfbomen met een gemiddelde leeftijd van tweehonderd jaar en een micro-klimaat zorgen ervoor de beste balans. Onze lokale boer en zijn zoon zorgen ervoor dat deze op een ambachtelijke en ecologische manier worden geteeld. Samen met de lokale gemeenschap zorgen wij ervoor dat dit stukje geschiedenis terecht komt.